Doğal Taş Üretimi


 

 Firma, her türlü projeye uygun doğal taş üretimleri yapıyor. Uygulama ekipleri ile tüm işlemleri kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Kaldırım taşı kullanılacak olan projeler için özel üretimler yapıyorlar. Kaldırım taşları üretiminde, müşteri tercihine ve kullanım yerine göre belirlenen ölçülerde, kesim yaparak, üretim yapıyorlar.

 Küp Taşlar

 Yol, park, otopark gibi birçok alanda yapılan çevre düzenlemelerinden küp taş çeşitleri kullanılıyor. Arnavut kaldırım taşı granit olduğu için farklı renk seçeneklerine sahip olabiliyor. Bu yapılan çevre düzenlemelerinde, istenilen desenin oluşturulmasını sağlıyor.

 Sağlam Taşlar

 Arnavut kaldırım taşları, sağlam yapısından dolayı, sert zemin döşemelerinde ve birçok alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Firma, uygun maliyetlerle üretimler yaparak, Türkiye geneline ulaştırıyor. Rutubet emici olduğu için bitki köklerine su geçmesini sağlamaktadır. Aşınmalara karşı dayanıklı olduğu için firma birçok projede kullanıyor.

 Kolay Uygulama

 Bazalt Arnavut kaldırım taşı çeşitleri, tüm kullanım alanlarına kolay bir şekilde uygulanabiliyor. Firma, profesyonel ekipleri ile hizmet veriyor, üretim ve uygulama işlemlerinin kaliteli olarak yapılmasını sağlıyor.

Yorumlar