Picco Mimarlık Etkileyici Projelere İmza Atıyor


 

İstanbul ve Antalya'da hizmet veren Picco Mimarlık, mimarlık ve iç mimarlık alanında yenilikçi projeler üretiyor, müşterilerinin güvenini arkasına alarak projeleri uygulamaya koyuyor. Mümkün olan en kısa sürede harika sonuçlar ortaya çıkararak anahtar teslim olarak sunuyor.

Picco Mimarlık bugüne kadar konutlarda, iş yerlerinde, sağlık ve eğitim kurumlarında, otellerde, sosyal mekanlarda ve akla gelebilecek her türlü iç mekanda başarılı projelere imza atmıştır. Projelerin kalitesi, kullanışlılığı, estetik görünümü, sıra dışı özellikleri ile Antalya iç mimar firmaları arasında hızla öne çıkmıştır.

Sağlık Sektöründeki Klinik Tasarım Hizmetleri

Firmanın referansları arasında hizmet vermiş olduğu çok sayıda sağlık kuruluşu vardır. Sağlık sektöründe adını duyurmuş bu kuruluşlar firmanın klinik tasarım hizmetlerinden faydalanmış ve memnuniyetlerini bildirmiştir. Birçok diş kliniği iç mimarlık işlerinde Picco Mimarlık'ı tercih etmiştir. Firmanın web sitesinden bu kuruluşların isimleri ve yapılan projelerle ilgili bilgilere ulaşılabilir. Dental mimarlık alanında verilen üst kalite hizmet ve başarıyla sonuçlandırılan projeler oldukça etkileyicidir.

Dental Mimarlık Projelerinin Özellikleri

Sonuçlandırılan diş kliniği projelerinde lobi, dinlenme salonu, muayene odaları, hasta koltukları çalışanların ve misafirlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek niteliktedir. Her türlü ayrıntı ve incelik düşünülmüştür. Özellikle tedavi için gelen kişilerin kendilerini iyi hissetmeleri için gerekli ortam özellikleri sağlanmıştır.

Bunun yanında modern ve yenilikçi tasarımlarla ortamın sıradan mekanlardan farkı vurgulanmıştır. Giriş kapısından bile bu fark hissedilir.

Daha fazlası için ; https://www.picco.com.tr/  bakabilirsiniz.

Yorumlar