En Ucuz ve En Kaliteli Uçuşlar İçin Başvurulacak Adres


 

modabilet.com web sitesinde uçak bileti ve konaklama imkanları konusunda iyi bir hizmet veriliyor. Yurt dışı ve yut içi uçuşlar için yüzlerce hava yolu şirketinin uçuş bilgileri birlikte görülüyor. Acentenin birlikte çalıştığı ulusal ve uluslararası şirket sayısının çokluğu nedeniyle çok geniş seçeneklerin içinden aranan bilet kolayca seçilebiliyor. Üstelik ucuz uçak bileti bulmak da çok kolay. Çünkü aramaları en ucuzdan en pahalıya doğru bir sıralama ile yapmak mümkün.

Sonuçlara ulaşıldıktan sonra dikkat çeken alternatiflerin üstüne tıklanarak o uçuşla ilgili ayrıntılar da görülebiliyor. Alternatifler içinde büyük ihtimalle anadolujet uçak bileti de olacaktır. Çünkü bu ulusal şirketimizin yurt içindeki ve yurt dışındaki hava limanlarının hemen hemen hepsine seferleri bulunmaktadır. Gönül rahatlığıyla anadolu jet uçak bileti seçilebilir. Son karar verildikten sonra pratik ve güvenli bir alışveriş yapılabiliyor. Satış sonrasında da biletlerin iadesi, iptali ve değişikliği gibi talepler en hızlı şekilde yerine getiriliyor.

Satış Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Acente tarafından satış güvenliği için SSL sertifikası alınmıştır. Bu sertifikanın özelliği, satış sırasında müşterinin girdiği kişisel bilgilerin ekranda şifreli olarak görünmesidir. Böylece bilgilerin çalınması engellenmiş olur.

Alışveriş tamamlanırken müşteriden 3D güvenlik şifresi isteniyor. Cep telefonlarına gönderilen bu şifre sayesinde kart şifresini herhangi bir şekilde ele geçiren kişilerin kredi ve banka kartlarını kullanmasının önüne geçiliyor.

KVKK, yani Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince alışveriş sırasında verilen bilgiler sistemde kayıt edilmiyor, açık rıza dışında 3. kişilerle paylaşılmıyor.

Kampanyalı Bilet Bulmak Mümkün mü?

Hava yolu şirketlerinin uyguladığı kampanyaları ModaBilet sitesinde görmek ve bu kampanyalardan faydalanmak mümkündür. Her uçuşun yanında mevcut kampanyalar, biletin önceki ve sonraki fiyatları görülebilir.

Sitede kampanyalardan en verimli şekilde nasıl faydalanılabileceği konusunda yazılar da bulunuyor. Modabilet bu açıklamalarda planlı uçuşlar için alınacak biletlerin mümkün olduğunca erken alınmasını tavsiye ediyor. Çünkü özellikle uçuştan en az 54 gün önce alınan biletler çok ekonomik olabiliyor. Bu süre hava yolu şirketlerinin genel olarak kampanyalarında belirledikleri süredir. Yani Acente ile ilgisi yoktur.

Yorumlar