Sınavlara Soru Hazırlamak Artık Çok Kolay


 Öğretmenler yapacakları sınavları için soru hazırlamakta zorluk yaşıyorlar. Konular arasında seçim yapmak ve soru hazırlamak onların günlerini sorular için harcamalarına sebep oluyor. Ancak öğrencilerin işlerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlanan web sayfasıyla bu sıkıntı ortadan kalkıyor. Öğretmenler sayfa üzerinden örnek sorulardan seçim sınavlarını hazırlayabiliyorlar. Ayrıca sorulara kendileri eklemeler de yapabiliyorlar. Sayfa öğretmenler dışında öğrenciler içinde hizmet veriyor. Sınavlarına hazırlanmak isteyen öğrenciler testi çöz linkleri sayesinde konu tekrarı yapabiliyorlar.
 Ortaokul Öğrencileri İçin Testler Hazırlıyorlar
 Ortaokul öğrencileri için çözebilecekleri testler hazırlıyorlar. Sınıflara bağlı olarak okullarda gördükleri derslere özel testleri sayfada paylaşıyorlar. Öğrencilerde bu derslerden birisini seçebiliyorlar. 8.sınıf öğrencileri inkılap, fen, matematik, Türkçe ve İngilizce testlerini 8. sınıf test çöz sayfalarına girerek çözebiliyorlar.
 Konu Anlatımı Paylaşımları
 Test çöz imkanı yanı sıra sayfa takipçileri için konu öğrenme ve tekrar etme imkanı da veriyorlar. Bunun içinde çeşitle derslere ait konu anlatımlarını sayfada paylaşarak öğrencilerin yararlanmalarını sağlıyorlar.

Yorumlar