Kaliteli Ürün ve Profesyonel Sistem


  On yılı bulan geniş tecrübesi ile Sivas merkezli çalışan 2C Cam Filmi, çevre illerde verdiği bayilikleri ile de yaygın bir şekilde hizmet sunuyor. Firma, araç kaplama tarzı kaporta işlemleri yanında cam, temizlik ve performans konularında da ihtiyaçlara cevap veriyor.
  Sunulan Hizmetler
  Firma, çalıştığı alanlarda uzmanlıkları bulunan nitelikli çalışma ekipleri ile birlikte boya koruma, araç kaplama, seramik kaplama gibi kaporta hizmetlerini sunuyor. Ayrıca dekoratif cam filmi, mimari cam filmi, oto cam filmi olmak üzere oto cam alanında da faaliyet gösteriyor.
 Yine performans konusunda yakıt tasarrufu, tepkime arttırma, pedalbox hizmetleri ile birlikte detaylı iç-dış temizleme, motor temizleme, koruma, bakım, deri onarım, boya hizmetlerini de firmadan güvenle alabiliyorsunuz.
   Müşteri Memnuniyeti
  Firma, ilkleri başaran sistemi yanında CMR tabanlı oluşturulan müşteri ilişkileri yönetim sisteminin etkinliği ve kalitesi ile de fark oluşturuyor. Ekonomik anlamda sunduğu imkanları ile de müşteri memnuniyetinin devamlılığını hedefleyen firma, bu kaliteli hizmet anlayışı ile sektörüne de öncülük ediyor.



Yorumlar