Ürünlere Değer Katan Teşhir Üniteleri


  Reklam ve tanıtım standlarının vazgeçilmez malzemesi olan pleksi ürünler, kullanıldığı alana görsel değer katar. Sektör ve ihtiyaca uygun olarak tasarlanan Mor Pleksi ürünleri, teknolojiden alınan güçle üretilir.
  Müşteri Memnuniyetine Odaklanan Hizmetler
 Kaliteli ürünün ülkenin her yerine ulaşmasına imkan tanıyan morpleksi.com online hizmetleri sayesinde siz de kurumsal hizmetlerinize değer katabilirsiniz. Teşhir standından dekorasyon işlemlerine, küçük ürünlerden led sistemlere kadar her alanda kullanılan pleksiglas ürünler, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılar.
  Kullanım Alanı Gelişen Reklam Malzemeleri
 Günümüzde her alanda kullanılan pleksi ürünler, darbelere karşı dayanıklıdır. Şeffaf, opak ve floresan renklerde üretilen modeller solmaz ve yıpranmaz. İç ve dış mekan kullanımına uygun olan malzeme, istenen forma kolay bir şekilde girer. Kullanılacağı alanda teşhir edilen ürüne odaklanma sağlayan malzeme eşliğinde reklam ve tanıtım çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlanır.

 Hafif Taşınabilir Teşhir Üniteleri
 Fuar gibi alanlarda kullanılan pleksiglas ürünler, hafiftir ve istenen yere taşınabilir. İhtiyaca uygun ölçülerde özel olarak üretilen modeller, uygun şartlarda korunarak uzun yıllar ilk günkü görüntüsünü muhafaza eder.

Yorumlar