E-Posta da Yeni Hizmet


 Günümüzde en fazla gereksinim duyduğumuz, günlük hayatımızın akışını sağlayan e-posta sisteminde bugüne kadar birçok gelişmeler yaşandı. Bu gelişmelerden biri de pratikmail.com dan geldi. Bu site bize geçici mail sistemi ile geliyor.
 Bu Sistem Nedir ve Nasıl Uygulanır?
 Pratik mail belirli bir süreden sonra kendi kendini imha eden kalıcı olmayan bir adreste e-posta almanızı sağlayan bir sistem kurmuştur. Tempmail, çöp kutusu, atılabilir e-posta, sahte posta veya 10minutemail isimleriyle de bilinen bir sistemdir. Birçok web sitesi ziyaretçilerinin içeriği görüntülemesi, bir şeyler indirmesi ve yorum göndeebilmesi için kayıt olmaları gerektiği belirtiliyor. Pratik mail, istenmeyen e-postalardan kaçınabilmeniz ve daha güvenli işlemler yapabilmenize olanak sağladıklarını bildiriyor.
 Bu Sisteme Neden İhtiyaç Duyarız?
 Her zaman e-posta kullanan kişi kullandığı sürece farklı özellik aramaz. Fakat bu sistemin diğer e-postalardan farkı kayıt olurken kişisel bilgilerin girilmesine gerek olmadığı söyleniyor. Ayrıca normal e-postalarda siz istemediğiniz sürece silinmeyen gönderiler bu sistemde kendi kendine silinmektedir. Geçici olarak kurduğunuz bu e-postaları istediğiniz zaman kaldırma şansınız olduğuda belirtilenler arasında.

Yorumlar