Nihat Divarcı Ayak Sağlığı Merkezi


  İnsanların işlerinde çalışırken olsun, öğrenciyken olsun gün boyu ayaklarının üzerinde olduklarını biliyoruz. Ve bu sebepten dolayı insanlarda tırnak batması ve tırnak mantarı gibi bazı sorunlarla karşılaşabiliyoruz.
 Tırnak Batması Nedeni
 Genelde ayak baş parmağında ve diğer parmaklarda görünen tırnak batması nadiren de olsa el parmaklarında da görülebiliyor. Bu hastalık tırnağın sertliğinden dolayı yumuşak tabakaya yaptığı basın sebebiyle iltihaplanması üzerine ortaya çıkıyor.
 Tırnak Batması Tedavisi
 Bu hastalık genellikle hastanelerde cerrahi yöntemle yapılıyor ve bu da insanların günlük yaşantısında zorluk yaşamasına sebep oluyor. Fakat Podolog Nihat Divarcı ağrısız ve acısız şekilde bu problemi ortadan kaldırıyor. Burada insanların günlük yaşantısında zorluk çekmemesi için bazı tedavi yöntemleri uygulanıyor. Bunlar 3TO Spange uygulaması, BS Bant Sistemi uygulaması, Sulci uygulaması, Podofix Bant Sistemi ve son olarak Omega Bant Sistemi. Bunlar gibi uygulamalar sayesinde insanlar acı veya sızı çekmeden tedavi edilebiliyor. Aynı zamanda tedaviden sonra istediği gibi hayatına devam edebiliyor ve bu da günlük yaşantılarında rahat olmalarını sağlıyor. Bu tip sorunlarınızın tedavisini Nihat Divarcı ayak sağlığı merkezi 'nde yaptırabilirsiniz.

Yorumlar