Modüler Tasarımlar İle Mobil Uygulama Geliştiricisi

Mobil uygulamalar üzerinden tasarımlar yapan sitenin birçok alanda yapmış olduğu modüler projeleri vardır. İş yerlerinize ve blog sitelerinize özel olan uygulamaların tasarımını en iyi şekilde yapıyorlar. Telefondan internet kullanımının yaygınlaşması nedeni ile birçok özel ve kurumsal iş yerlerine online hizmetleri üzerinden ulaşıyoruz. Firmada bunun için mobil uygulama tasarımları geliştiriyor.
Özel ve Kurumsal İş Yerlerine Özel Mobil Uygulama
Kalabalık ve yoğun iş temposuna sahip olan iş yerlerinin vermiş olduğu hizmet yükünü azaltmayı hedefliyorlar. Peki, bunu nasıl yapıyorlar? Örneğin; kuaför randevu uygulaması tasarımında iş yerinin reklamı ve sunduğu hizmetlere göre optimizasyon modülleri hazırlıyorlar. Müşterilerinin buradan iş yerini takip etmeleri ve randevu almalarını kolay hale getiriyorlar.
Uygulama Mağazalarında CRM Sistem Yayınları
CRM sistemleri sayesinde işyeriniz ve vermiş olduğunuz hizmet ayrıcalıklarının bulunduğu mobil uygulama tasarlıyorlar. Bu uygulama içinde yer alan online işlemlere randevu uygulaması ekliyorlar. Bu sayede; gün içinde kalabalık müşteriye sahip olan iş yerleri için digital uygulama platformundan tek tıkla randevu almanız sağlanıyor.

Yorumlar