Işıl Işıl ve Sağlıklı Saçlara Özel


  Sağlıklı saçlar hatalı yıkama ve kurutma işlemleri nedeniyle zarar görür. Ziyaretçilerini uygun saç bakım sırlarıyla aydınlatan frisuren 2020 hizmetleri, ışıl ışıl ve sağlıklı saçlara özel olarak verilir. Saç yıkarken ve kuruturken dikkat edilmesi gerekenler şu şekilde sıralanabilir.
 Doğru ve Yeterli Şampuan Kullanımı
 Ilık suyla ıslatılan saçlara şampuan uygulamadan önce saç uçlarının masaj eşliğinde yumuşatılması gerekir. Yeterince köpüren saçlar temizlenmiş demektir. Önerilen frisuren mittellange 2020 bakım kremi uygulamasının ardından saçların önce sıcak ve daha sonra soğuk suyla durulanması gerekir.
 Saç Tarama İşlemine Dikkat!
 Saç tipine uygun olarak seçilmiş bir tarak ya da fırça, kırılmaları önler. Daha kolay açılan saçlar, daha az dökülür. Mevsim geçişlerinde yaşanan dökülme artışı, uygun kozmetik ürün seçimiyle kontrol altına alınabilir.
 Saç Kurutma
 Yıkanmış saçların direkt fön makinesiyle kurutulmaması saçtaki nemin öncelikle havlu yardımıyla alınması önerilir. Saç ve saça dair her şeyin konu edildiği frisuren mittellange haare 2020 içerikleri, enerjik bir dış görünüşü saçlarla desteklemeye yöneliktir.

Yorumlar