Tüm İhtiyaçlara Cevap


Her türden ürettiği kablo çeşitleri ile elektrik ve elektronik sektöründe yer alan Power Kablo, uzun yıllardır sürdürdüğü faaliyetleri sonucu oluşan geniş tecrübesi ve güçlü birikimiyle ihtiyaç duyabileceğiniz tüm kablo, priz, aydınlatma ve güç kablosu gibi ürünleri size sunuyor. Kalite ana esaslı çalışan firmadan temin ettiğiniz ürünler ile uzun süreli kullanım şansı yakalıyorsunuz. Firma, Okmeydanı üretim tesisleri yanında Şişhane satış ofisi ve online mağazası ile hizmet veriyor.
Sunulan Ürünler
Firma, geniş imal olanakları ile enerji kabloları, fişli kablolar, AC power kabloları, seyyar makaralar, enerji kabloları, spiral kablo kauçuk ürün serisi, grup prizler ile aydınlatma ve aksesuarlar konusunda tüm ihtiyaçlara yanıt verebiliyor. Firmanın, online satış sitesi üzerinden güvenli alışveriş imkanı bulurken, dilediğiniz ürüne hızlı kargo gibi imkanlarla kavuşabiliyorsunuz.
Ekonomik Avantaj
Power kablo kendi imal ve tasarımları ile çalışan bir firma olduğu için satışa sunduğu ürünlerinde de en ekonomik avantajları müşterilerine sunabiliyor. Uygun fiyat noktasında farkını ortaya koyan firma, kaliteli ve dayanıklı ürünleri ile beğeni topluyor.

Yorumlar