Pleksi


Pleksi, çeşitli renklerden meydana gelen plastik çeşididir. Saydam ve yarı saydam olarak ortaya çıkan pleksi işlenmesi kolay bir malzemeye sahip olduğu için çok şeyin yapımında kullanılmaktadır. Cam olarak da anılmaktadır ve darbelere dayanıklı aynı zamanda ışık geçirme özelliğine sahip bir maddedir.
Pleksi Ürünleri
Pleksi İstanbul olarak ürünler üretiliyor. Teknolojik yenilikler takip edilerek aynı zamanda gelişen çağa ayak uydurmak için tüm yeniliklerle birlikte kullanılmaktadır. Pleksi ürünlerinde eğim verme, şekil verme, bükme işlemleri açısında kolaylık sağlar. Pleksi ürünleri cama nazaran ısıyı daha iletir o yüzden binalardan ev kaplamalarında oldukça kullanışlıdır.
Pleksi Üretimine Dayanıklı Ürün
Pleksiglas ürünü, sert iklim koşullarına karşı oldukça dayanıklı ürünlerdir. Bu ürünü işlemesi çok kolay ve şekillendirmesi çok basittir. Sadece kendi için değil tüm sektörlerin ihtiyaçlarını karşılar nitelikte üretimi satışı ve dağıtımı yapılmaktadır. Pleksiglas ürünler şeffaf, renksiz ürünler olduğu için çok tercih edilmektedir. Endüstri alanın da kimya alanında ve ilaç alanında, gıda sektörlerinin çoğunda ve paketleme işlemlerinde kullanılan bir üründür.

Yorumlar