Mak Elektronik


Uzman ve tecrübeli kadroya sahip olan Mak Elektronik, en uygun ve gelişmiş olan sistemler ile çözüm ve ihtiyaç odaklı olarak hizmet ediyor. Ayrıca Mak Elektronik, sistem ve cihazlarının servis/bakım onarımlarını, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip olan teknik servisi ile sağlıyor.
Mak Elektronik, portatif ultrasonik muayene cihazları şu şekilde:
RDG 2000-2500-2500S Portatif Ultrasonik Hata Dedektörü, RDG 3000 F-PA Portatif Ultrasonik Hata Dedektörü ve Sonocon B Portatif Ultrasonik Hata Dedektörü.
Mak Elektronik'te Lazer kaynak kontrol sistemleri mevcut. Bu ürünün adı ise Wiki-Scan Lazer Kaynak Kontrol Cihazı. Bu cihazda 3 boyutlu lazerli tarama özelliği mevcut. Bu özelliği sayesinde Wiki-Scan cihazı kaynağın bütün ölçüsel özelliklerini veriyor. Hem de bu özellikleri güvenilir, hızlı ve yüksek hassasiyette verebiliyor.
Mak Elektronik'te klimatik test kabinleri de mevcut. Genel amaçlı iklim testleri için tasarlanan klimatik test kabinleri, 48-3000 litre aralığında üretilebiliyor. Hava soğutmalı olan klimatik test kabinleri, isteğe bağlı olarak su soğutmalı şekilde de çalışabiliyor.

Yorumlar