Kaşe Dünyası


2008 yılında Bursa Osmangazi'de kurulan firma, www.kasesiparis.com olarak internet platformunda da hizmet vermeye devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarına hız veren firma, hızla gelişen teknolojiyi de takip ederek, deneyimli personel kadrosu ile çalışmaktadır.
Kaşe Çeşitleri
Rekabetin arttığı günümüzde www.kasesiparisi.com adresinde kaşe çeşitleri ile ilgili bir çok ürüne ulaşmak mümkündür. Kaşe, firma ya da kişi tanıtımlarının yapıldığı baskı modelleri ile ön plana çıkan tanıtım araçlarıdır.
Sitenin ziyaret edilmesi ile;
·         Otomatik Firma Kaşesi
·         Kalem Kaşe
·         Cep Kaşesi
·         Doktor Kaşesi
·         Hemşire Kaşesi
·         Tarih ve Numaratör Kaşeleri
·         Çek Kaşesi gibi seçenekleri görmek ve bu ürünler hakkında bilgi almak mümkün olmaktadır.

Ürün Teslimatı
Firma, sipariş alıp, ödeme seçeneğinin de belirlenmesinden sonra müşteriye ürünü en hızlı bir şekilde ulaştırmayı amaçlamaktadır. Firma tarafından belirlenen belli bir sayı üzerinde sipariş alındığı takdirde ücretsiz kargo seçeneğini de müşterilerine sunmaktadır.
Türkiye'nin her tarafına hizmet vermekte olan www.kasesiparis.com, müşterilerine bu güne kadar 10.000'in üzerinde ürün teslimini gerçekleştirmiş bulunuyor. Birçok üründe 1 günde teslimat yapan firma bu özelliği ile ülkemizin en geniş çaplı kaşe satış ve sipariş firması olmanın gururunu taşıyor.
Sonuç olarak, www.kasesiparisi.com'un hızlı, güvenilir ve kaliteli olmak hedefleridir. Kaşe fiyatları hakkında bilgi almak için web adresinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.



Yorumlar