Eperde İle Hayalleriniz Gerçek Oluyor


Eperde firması olarak 20 yıldır perdecilik sektöründe hizmet veriyorlar. Kişilerin kaliteli perdelere sahip olarak uygun ücretler ödemelerini amaçlıyorlar. Müşterilerinin perde hayallerini dinledikten sonra hayallerini gerçekleştirmek amacıyla üretime başlıyorlar. İşlerinde titizlik ve kaliteye önem veren firma perde satışı sonrası yaşanabilecek sorunlara karşın müşterilerine destek veriyor. Verdikleri hizmetler sayesinde Ataşehir perdecifirması arayan kişiler eperde firmasını tercih ediyorlar.
Eperde Hizmetleri
Firma olarak müşterilerinin memnuniyetini kazanmak amacıyla perde üretimi ve satışı yapıyorlar. Aynı zamanda satış yaptıkları perdelerin montajını de deneyimli elemanları sayesinde gerçekleştiriyorlar. Özellikle Ataşehir stor perdeve zebra perdelerin montajlarının yapılmasını sağlıyorlar. Ayrıca çeşitli sebeplerden ötürü zarar gören perdelerin onarımını ve bakımını yapıyorlar. Aynı zamanda kişilerin hayallerini gerçekleştirmek amacıyla özel tasarım perdeler üretiyorlar.
Satış Yapılan Perde Modelleri
Eperde firması olarak farklı modellerde perdelerin satışını ve üretimini yapıyorlar.Ümraniye perdeci firmasının yaygın olarak satış yaptığı perde modellerinden bazıları şunlardır; tül perde, fon perde, ışık geçirmez perde, metal jaluzi, dikey zebra perde ve blackout perdedir. Firmaya bu perdeler sipariş edildiğinde en kısa zamanda alıcılarının evlerine teslim ediyorlar. Aynı zamanda montaj işlemlerini gerçekleştiriyorlar.

Yorumlar