Araç Kiralama ile Rahat Günler


Özellikle metropollerde yaşayan insanlar için bir yerden bir yere varabilmek, herhangi bir is görüşmesine yetişmek veya hastane, düğün gibi yerlere gidebilmek daha zor oluyor. Bu neden ile araba kiralama gibi ihtiyaçlar ortaya çıkıyor.
Araba Kiralama
Özel günler, ailece ziyaretlerde veya piknik gibi aile üyeleri ile yapılacak etkinlikler için kocaeli araç kiralama hizmetinizdedir. Her keseye uygun araç seçenekleri ile her talebe cevap verebiliyorlar.
Araç Kiralama Hizmetleri
Kısa veya uzun dönemli araç kiralama hizmetleri veren firma, müşteri memnuniyetine önem veriyor ve günün her saati kesintisiz hizmet sunuyor. Firma, kocaeli oto kiralama hizmeti ile ülkenin her yerine kiralama yapıyorlar ayrıca sahada kullanılacak araçlardan, lüks araçlara kadar her çeşit marka ve modelleri müşterilerine sunuyor. Geniş araç kapasiteleri ile havaalanı transferi de en doğru ve güvenilir şekilde yapılıyor.
Kiralama Şartları
Kocaeli rent a car, araç kiralama sözleşmesi esnasında müşterinin sahip olduğu ehliyet türüne bakıyor. Araç kiralayan kişinin 25 yaşını doldurmuş ve ehliyet süresinin de en az 3 senelik olmasina dikkat ediyorlar. Araçların yakıt masrafı kiralayana aitken yağlama, bakım ve kasko ödemeleri firma tarafından yapılıyor.

Yorumlar