Reklam ve Danışmanlık Ajansı


Reklam ve danışmanlık ajansı dört kişinin bir araya gelmesi ile açılıyor. Ajans, çalışmalarına farklı alanlarda başlıyor. 2010 yılında sunucu hizmetleri markası olarak sektöre giriş yapıyor. 2015 yılına kadar farklı kategorilerde hizmet veriyor. Yeni alanlarda kendilerini kanıtlamak için 2016 yılında Editorxmarkası ile hizmet vermeye başlıyor.
İçerik üretimi ve sosyal medya danışmanlığında farklı sektörlere hizmet veriyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte e-ticarete atılım sağlayan firmalara çözüm önerileri sunuyor. 2016 yılından beri sürekli olarak kendini geliştiriyor. Şirketlerin ve kurumların dijital pazarlama ihtiyaçlarına yardımcı oluyor. Bireysel ve kurumsal firmaların internet sitelerinde yaşanan sorunları hızlı çözüm buluyor.
Firmanın Hizmetleri
Farklı firmalara web tasarımı hizmeti veriyor. Web tasarımı, kurumların ihtiyaçlarına göre değişiyor. Web tasarımı yaparken son teknoloji yazılımlar kullanılıyor. Çorlu web tasarım işçilik gerektiren bir süreçten geçiyor.
Firmanın İçerikleri
Sitenin yönetimde kolay arayüz kullanılıyor. Site içeriklerini kurumlara göre belirleniyor. İnternet sitesi yapımından sonra herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda geri dönüşüm yapılıyor. Firmanın kendisine ait altyapısı bulunuyor.

Yorumlar