Prapazar ile Artık E-Ticareti Yönetmek Çocuk Oyuncağı


Günümüzde artık insanlar ticaretlerinin büyük kısmını internet üzerinden yapmaya başladılar ve bu oran her yıl artıyor. Yalnızca kurumsal firmalar değil aynı zamanda kişiler de e-ticareti kullanıyor. Ancak kurumsal firmaların genelde birden fazla e-ticaret sitesiyle aynı anda işi olabiliyor ve bunların iyi bir şekilde yönetilmesi gerekiyor. Bu nedenle de pazaryeri entegrasyonu denilen bir ayarlama gerekiyor.
İşte Prapazar sitesi de kullanıcılarına bu özelliği sağlıyor. Birden fazla e-ticaret sitesini aynı anda yönetebilmeyi amaçlıyor. Prapazar üstün özellikleri arasında rekabet analizi, ürün filtreleme, Pazar yerlerinde ilan açma gibi özellikler bulunuyor.
Neden Prapazar?
Prapazar yerli ya da yurt dışı kaynaklı çoğu e-ticaret sitesiyle uyumludur. Amazon, E-bay, Trend Yol, Gitti Gidiyor, Hepsi Burada, N11 ve daha birçok farklı sitenin birbiriyle entegre çalışmasını sağlıyor. Kurumsal firmaların satış yaparken tüm platformları kontrol ederek bir fiyat çıkarması ve piyasayı takip etmesi gerekiyor. Prapazar’da tam burada devreye girerek bu sitelerin birlikte yönetimini kolaylaştırıyor.

Yorumlar