Power Kablo Elektrik ve Elektronik


İstanbul Okmeydanı'nda kurulan ve Şişhane'de şubesi olan Power Kablo, müşterileri ihtiyaçlarını göz önünde tutmaktadır. Müşterilerinin ihtiyacı olan ürünleri üreterek onlara yardımcı olmayı amaç olarak edindiklerini belirtmektedirler. Üretmekte oldukları ürünler ile farklı ülkelere ihracat yapmaktadırlar.
Ürün Çeşitliliği
Power kablo olarak, üretilen ürünleri kalitesi TSE'den alınan sertifikaları ile bu sektördeki güvenilirliği de ön planda tutmak istemektedirler. Firmanın ürettiği ve satışa sunduğu ürünler arasında, çeşitli aksesuarlar ( Amerikan fiş, İngiliz fiş, Avustralya fiş, AC soketler, çakmak fişi, ütü fişi, topraklı erkek fiş, topraklı dişi fiş, trifaze ve monofaze fişler, spiral kablo güç kablosu, halat kablolar, duy çeşitleri vb.) bulunmaktadır. Ar&Ge çalışmaları ile ürünleri yenilenmesi ve geliştirilmesinde büyük çaba sarf etmektedirler.
www.powerkablo.com.tr
Power Kablo Elektrik Elektronik firması, teknolojinin gelişmesine ayak uyduran bir firmadır. Satışa sunduğu ürünleri şubelerinde temin etmenin yanında web sitesi üzerinden de ulaşmak mümkündür. www.powerkablo.com.tr web sitesi ziyaret edildiğinde, firmanın iletişim bilgileri, imalatı yapılan ürünler, online ürün kataloğu bilgilerine ulaşmak mümkün olmaktadır.

Yorumlar