Elektronik Para Hizmeti


Son zamanlarda insanlar ödemelerini yapmak için daha kolay yollar aramaya başladılar. Şuanda en fazla tercih edilen ise oldukça kolay bir para ödeme yöntemi olan paykasadır.
Paykasa, İngiltere merkezli bir limitet firması tarafından tedavül edilen, çevrimiçi ödeme yapmada kullanılan, ön ödemeli bir nakit aracı olan bir elektronik para ödeme yöntemidir. Paykasa hizmetinden yararlanabileceğiniz bir site(www.paykasaode.com) vardır.
Sitenin Hizmetleri
Site 2013 yılından itibaren gamepin kodu satışı yapıyor. Türkiye ile birlikte Kıbrıs ve İngiltere'de de paykasa satışı ve paykasa bozdurma hizmeti veriyor. Site dünya genelinde 50'ye yakın ülkede geçerli olan ve ödeme yapılan tek sanal kart olan paykasa hakkındaki tüm sorulara rehberlik yapıyor. Aynı zamanda site güvenilir ve hızlı hizmetlerinin yanı sıra uygun paykasa fiyatları ile de kullanıcılar tarafından tercih edilen bir sitedir.
Site ile mail ve telefon üzerinden iletişim kurulması halinde paykasa ile ilgili satın alam, ödeme, bozdurma, vb... konularda uzman personeli ile kullanıcılara danışmanlık hizmeti de yapmaktadır.

Yorumlar