Televizyon Uzmanınız


Televizyonlar geniş kullanım alanlarından dolayı her zaman servis olanağının daha fazla olduğu beyaz eşya grubunda yer alıyor. İzmir televizyon servisi denildiğinde akla gelen ilk servis olmak adına uzun yıllardır hizmet veriyorlar. Hizmetlerin neleri karşılaması gerektiğini bilmeleri müşterilerin daha çok memnun olmasına olanak tanıyor. İzmir LG servisi olarak ön planda bulunuyorlar. İletişime geçmeniz durumunda kısa süre içinde size yardımcı olmak adına harekete geçilmesi servisi diğerlerinden bir adım daha öne çıkarıyor. Garanti kapsamında olan işlemler için ise herhangi bir ek ücret alınması söz konusu olmuyor.
Hizmetleri
Firma olarak Buca televizyon tamiri alanında hizmet veriyorlar. Televizyonlarınızın bakım, onarım ve tamirat işlemlerinde sorunsuz ve garantili işlemler yapıyorlar. Hızlı olmanın ve çözüm odaklı olmanın bakım işlemlerinde önemli olması bu özelliklerin daha çok ön plana çıkmasına neden oluyor.
İletişim Kanalları
İletişime geçmeniz ve randevu oluşturulması için ise oldukça kısa süre beklemeniz gerekiyor. Yeterli ekipman ve eleman ile çalışmalarından dolayı memnun olmanız için tüm nedenleri sunuyorlar.

Yorumlar