Kampüs Sitesi


Üniversite öğrencileri için oluşturulan kampusagi.net sitesi üzerinden; birçok konu hakkında detay bilgilere ulaşmak mümkün oluyor. Kampüs ağı adı altında üniversite öğrencilerine destek veren site çeşitli aktiviteler düzenleyerek ilgi çekiyor. Sosyal bir platform olan sitede; üniversite öğrencileri eğitimle ilgili paylaşımlar yapabiliyor.
Kampüs Köşesi
Uzun yıllar önce tasarlanan sitede birbirinden ilginç konular yer alıyor. Üniversite eğitimi hakkında merak edilen tüm bilgilere site linkiyle erişim sağlanıyor. Sosyal bir ağ olarak tercih edilen siteyi, öğrenciler severek takip ediyor. Site sosyalleşmek isteyen tüm öğrenciler için hizmet veriyor. Farklı bir uygulama olan kampüs ağı sitesinde; üyeler diğer üyelerin paylaşımını takip edebiliyor. Bilgi ve veri paylaşımı yapılabilen site; sıklıkla ziyaret ediliyor.
Büyük bir hayran ve öğrenci kitlesine sahip olan kampüs ağı sitesi; yaptığı aktif çalışmalar nedeniyle ilk sırada yer alıyor. Rakip kampüs siteleri arasında fark yaratan platform güncellemeler yaparak başarısını arttırıyor. Üniversite adayları ve üniversite öğrencileri siteyi her zaman severek tercih ediyor. Yorum ve paylaşıma açık olan siteden her türlü destek alınıyor.

Yorumlar