SSL Sertifikası


SSL sertifikası web sitesinin kimliğini doğrulamaya ve bilgileri şifrelemeye yarayan bir belgedir. Ev ssl sizlere yüksek prestij sağlayan bir belgedir. Firma bu belgeyi size verirken sizden hiç bir resmi evrak talep etmez. Yüksek güvenlik teminatı ile firma tarafından garanti altına alınmış bir hizmet satın alırsınız.
Ne İşe Yarar?
Firmadan aldığınız bu hizmet ile firmanız daha güvenli hale gelir. Tarayıcı çubuğunda firmanızın resmi adı çıkar. Veri kayıpları engellenir ve firmanızı garanti altına almış olursunuz. Yeşil çubuk güvenli alan demek olduğu için sitenizi ziyaret eden herkes güven içinde demektir.
Satışı Etkiler?
Firmadan aldığınız bu hizmet ile siteniz ziyaret edildikçe güven sağlamış olursunuz. Bu sertifika ziyaretçilere güven sağlar ve anlık olarak değil uzun süre web sitenizde vakit geçirilmesini sağlar. Bu durumda firmanızdan alışveriş yapılır ve sizde para kazanmış olursunuz. Güvenlik seviyenizi en üst basamağa çıkarır. Siteyi ziyaret eden kişiler için güvenlik en önemli kriterdir. Ayrıca arama motorlarında arama sıranızı yükseltebilir ve bir adım önde yer alabilirsiniz.

Yorumlar