Ekspertiz Hizmeti Nasıl Alınır?


Ekspertiz hizmeti araçlarda var olan sorunları ortaya çıkaran hizmetlerdir. Daha çok araç alırken alınan bu hizmet için ekspertiz firması iyi seçilmelidir. Eskişehir oto ekspertiz firması modern cihaz ve robotlar ile hizmet verir. Firma her türlü aracı bilgisayar ortamında kontrol eder.
Arıza Tespiti
Arıza tespiti modern cihazlar ile yapıldığı zaman araç zarar görmez ve zamandan tasarruf sağlanır. Araç alım satımında sorun çıkmaması için arıza raporunun karşı tarafa sunulması gerekir. Arıza raporunda motorun parçalarından kaportasına kadar olan her alan dikkatle incelenir. Firma Eskişehirde ekspertiz firması olarak tarafsız hizmet veren tek firmadır.
Alt Aksan Muayenesi
Alınan araç dış görünüş olarak çok şık ve hasarsız görünebilir. Önemli olan alt aksanıdır. Alınan araçların alt aksanı dikkatli kontrol edilmeli ve mutlaka bilgisayara bağlanarak bakılmalıdır. Belkide aldığınız araç pert olmuş ve bir takım bakımlar ile yeni görünüme kavuşturulmuştur. Bunu anlamın en kolay yolu Eskişehir ekspertiz firmasın götürerek tam kontrolden geçirmek olacaktır. Güvenilir adresin tek adresi olan firma tek başına çalışan ve servisler ile anlaşma yapmayan bir firmadır.

Yorumlar