Ultrasonik Hata Dedektörü


Kendi alanında en uzman ve tecrübeli kadrosu sayesinde mak elektronik, otomotiv, ultrasonik hata dedektörü, demir yolları ve tren aksamları, klimatik kabin, demir-çelik gibi sektör alanlarında siz müşterilerinin hizmetlerini karşılamaktadır.
Hizmet Sektörü ve Faaliyet Alanlarımız
Ham madde ve ürün üretim ve imalat metalografi ve petrol doğal gaz hatları, dağıtım gibi sektörlerde faaliyet göstermekteyiz. Yüksek verim ihtiyacının bilincinde, sizlerin kalite kontrol, servis ve bakım çalışmalarında her zaman ihtiyaç ve gereksinimlerinize çözüm ortaklığı yapmaktayız. Uzman ve tecrübeli destek kadromuz, en yüksek dizayn ve teknik çalışma gerektiren uygulamalar ile sizlere sektör olarak destek vermektedir. Uygun ve gelişmiş sistemler ile ihtiyaç odaklı hizmet etmeye her zaman hazırız.
Müşteri prensibi odaklı çalışmalarda hedefimiz, müşterilerimiz için elektronik departmanımız da sorunlarında çözüm bulmaktır. Sizinle birlikte ülkemizin gelişiminde üzerimize düşen görevin farkındayız. Gelişim ve teknoloji bilincinde olup, sizlerle MAK Elektronik departmanı olarak hizmet etme yolunda sürekli ilerleyeceğiz. Sizlerde elektronik faaliyet alanlarımızdan yararlanmak ve farkı görmek istiyorsanız sizleri merkezimize bekliyoruz.

Yorumlar