Yalıtım Dünyasında Profesyonel Çözüm


 Otopark, çatı, teras ve depo gibi mekanlarda deneyimli eleman kadrosuyla polyurea kaplama hizmeti sunan firma, kısa zamanda en çok tercih edilen firma haline geldi. İzonova’nın çalışma yöntemi, güncel, etkili ve aynı zamanda pratik özelliklere sahiptir. Su kaçağı, nemlenme ve ses sorununu tam anlamıyla çözen bu özel kaplama yöntemi, bu kategoride etkili çözüm seçenekleri sunuyor.
 Kaliteli Malzeme Profesyonel İşçilik
 Cami, su deposu, gizli dere, soğuk hava depoları, iç dış cephe, havuz, otopark zemini, çatı, teras, otel ve kaplıca gibi birçok mekanda poliüretan sprey çalışması uygulanmaktadır. İzonova, ilk aşamada ücretsiz keşif ekibini adresinize gönderiyor. Kaplamanın yapılacağı mekan incelendikten sonra yapılabilecek uygulama konusunda mekan sahibi bilgilendiriliyor. Teras ve çatı yalıtımı kategorisinde bütün mekanlar için etkili çözüm üreten İzonova, deneyimli ve tecrübeli elemanlarla çalışıyor.
 Güvenilir ve Pratik Çözüm
 Deneyim, tecrübe ve iş güvenliği konusunda profesyonel olan firma elemanları, zemin kaplama konusunda oldukça tecrübelidir. Bu gün birçok önemli projeye imza atan İzonova, her geçen gün hizmet programını güncellemeye devam etmektedir.

Yorumlar